Informatie

  • Persoonlijke en transparante service
  • Verzendkosten binnen Nederland € 4,95 , België & Duitsland € 7,95
  • Levertijd 2-3 werkdagen, tenzij anders vermeld bij het artikel.
  • Veilig betalen


De algemene voorwaarden, het herroepingsformulier en de privacyverklaring vindt u onder aan de pagina. 

 

Service

Wij zullen u nooit doorverwijzen naar een fabrikant. Wij zijn verantwoordelijk voor de producten die wij leveren. Bij een probleem zoeken wij samen met de klant naar een redelijke oplossing binnen het kader van de wet. Wij zijn transparant over uw en onze rechten en plichten. Bij vragen of klachten gaat onze voorkeur uit naar een reactie via het contactformulier op de pagina contact of een email naar info@goudvanhout.com.

 

Levering

Wij verzenden uw bestelling binnen 2-3 werkdagen. Bij overschrijding van deze termijn heeft u het recht om de overeenkomst te beëindigen. Wij zijn dan verplicht om het eventueel al betaalde bedrag binnen 30 dagen terug te storten. Afwijkende levertijden langer dan 3 werkdagen staan bij de artikelen vermeld.

 

Retourneren

Na aankoop heeft u 14 dagen de tijd om aan te geven dat u een product wilt retourneren. U kunt gebruik maken van het modelformulier herroepen onder aan de pagina. U kunt ook een email sturen naar info@goudvanhout.com. Nadat u heeft aangegeven dat u een product wilt retourneren heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Tijdens de bedenktermijn zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking, en het slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of u het product wil houden. Als u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in originele staat en verpakking retourneren naar het retouradres van GOUDvanHOUT. Het retouradres staat vermeld onder aan de pagina. Wij zullen het eventueel al betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten. Wij gaan over tot terugbetaling zodra de retourzending afgeleverd en gecontroleerd is. De consument  dient de verzendkosten voor de retourzending te betalen tenzij dit anders is afgesproken.

 

Klachtenregeling

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ons, nadat u de gebreken heeft geconstateerd. U krijgt van ons een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

De consument heeft de mogelijkheid om zijn klacht door Stichting GeschilOnline te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie.  Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

 

Bestellen & Betalen

Het bestelproces verloopt in overzichtelijke stappen. U kunt altijd weer terug naar een vorige stap. Bij stap 1 ziet u wat voor een producten er in de winkelwagen zitten en de totaal prijs (inclusief BTW en verzendkosten). U geeft aan met welke betaalmethode u wilt betalen. Bij stap 2 voert u uw persoonlijke gegevens in en eventuele opmerkingen. Bij stap 3 krijgt u een overzicht van de bestelling en uw gegevens. U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Bij stap 4 gaat u naar de betaalomgeving.

 

Bedrijfsgegevens

GOUDvanHOUT

KvK-nummer: 57015651

BTW-nummer: NL163120572B01

 

(adres voor retourzendingen)

Mr. Jr. Thorbeckestraat 22

7161 GG Neede

 

Contactgegevens

Onze voorkeur gaat uit naar contact via de email.

Email: info@goudvanhout.com

Telefoon: 06-57099673/ 0031-657099673