tweets

nieuws

Spoorspiegel

Inspiratie ontstaat soms door mee te spelen. Een ´rontonde´ van de houten speelgoed baan was de aanzet voor een nieuwe spiegel in de hal. 

Hijskraan Tobias

Een kranige hijskraan die daar is, waar jij wil spelen. Verplaats de hijskraan en speel in de kamer, keuken of tuin. De hijskraan gaat ook graag mee uit logeren of op vakantie.  Maak je eigen hijsplatform of grijper.
Wilt u iemand anders blij maken met een hijskraan? De hijskraan wordt verstuurd met de brievenbuspost. Op deze manier kunt u een bijzonder cadeau bij iemand op de deurmat laten vallen.

De Hijskraan wordt gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland.

 

Winkeliers kunnen hijskraan Tobias bestellen bij speelgoed groothandel Speelbelovend.


Aftelkalender - beloningssysteem Elise

Aftelkalender - beloningssysteem. 

De houten aftelkalenders worden gemaakt van oude eiken vloerdelen. De aftelkalender is zo ontworpen dat hij uit 1 vloerdeel gemaakt kan worden. 

Tel af naar belangrijke gebeurtenissen zoals een verjaardag, een vakantie of een feestdag. Bepaal zelf hoelang van tevoren je wilt beginnen met aftellen. 

Gebruik de aftelkalender als beloningssysteem. Spreek af hoeveel blokjes er verdiend moeten worden voor een beloning. Schrijf de beloning op het vlaggetje of maak je eigen vlaggetje!

 

Postbode heeft u Tobias gezien?

Speelkruk Sebastiaan getest op school in België.