GOUDvanHOUT - Nostalgie van Nu

Hijskraan Tobias

Hijskraan Tobias

Een kranige hijskraan die daar is, waar jij wil spelen. Verplaats de hijskraan en speel in de kamer, keuken of tuin. De hijskraan gaat graag mee uit logeren of op vakantie.  Wilt u iemand anders blij maken met een hijskraan? De hijskraan wordt verstuurd met de brievenbuspost. Op deze manier kunt u een bijzonder cadeau bij iemand op de deurmat laten vallen. 

Hijskraan Tobias wordt gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland. 

 

beukenhout. Afmeting: h 10 x b 4,4 x d 18 cm. Leeftijd 3+

€ 29,95

€ 24,95

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aftelkalender Elise

Aftelkalender - beloningssysteem. 

De houten aftelkalenders worden gemaakt van oude eiken vloerdelen. De aftelkalender is zo ontworpen dat hij uit 1 vloerdeel gemaakt kan worden. 

Tel af naar belangrijke gebeurtenissen zoals een verjaardag, een vakantie of een feestdag. Bepaal zelf hoelang van tevoren je wilt beginnen met aftellen. 

De aftelkalender kan ook inzicht geven in de lengte van vakanties, logeerpartijen etc. Schrijf op het vlaggetje de gebeurtenis waarvoor je aan het aftellen bent (bv. weer naar school of vakantie!). 

Gebruik de aftelkalender als beloningssysteem. Spreek af hoeveel blokjes er verdiend moeten worden voor een beloning. Schrijf de beloning op het vlaggetje of maak je eigen vlaggetje!

Afmeting: l 34 x h 4,8 cm. 

 

€ 16,95

€ 14,95

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelkruk Jet

Speelkruk Jet is veelzijdig en staat voor mobiele speelpret. Ga achter de houten kruk zitten en je hebt een eigen winkel. Leg er een spoorbaan onderdoor en je bent ineens de stationschef. De speelkruk heeft ook een hele handige kant; even je handen wassen of als opstapje bij de wc of in de badkamer. Kruk – kassa – keukentrapje – poppenhuis – garage – station…Wat bedenk jij?

Speelkruk Jet wordt gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland. 

ongelakt berkenplex (FSC). Afmeting: h 30 x b 38,5 x d 35 cm. Leeftijd 3+

€ 89,95

€ 79,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelkruk Sebastiaan

Speelkruk Sebastiaan heeft 8 schuifdelen, een oprit en een trappetje. De speelkruk verandert van vorm en functie naar gelang de fantasie van het kind. Op het eerste gezicht staat er een kruk in de kamer. Door de schuifdelen ontstaat er elke keer weer een nieuwe vorm. De kruk wordt een spoorbrug, een poppenhuis of een kasteel.Nederlands product gemaakt binnen een sociale werkomgeving.                        

beukenhout, afm. 30 x 30 x 30 cm. leeftijd 3+

€ 109,95

€ 99,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Speelkruk Saphira

Speelkruk Saphira heeft een groot hart en is het krukje dat iedereen wil hebben. Speel er mee, neem de kruk mee. Zet de speelkruk naast je bed of in de speelhoek. De tijd lijkt stil te staan tijdens het spelen. Heeft u het klokje al gezien?

Speelkruk Saphira wordt gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland. 

ongelakt vurenhout (FSC). Afmeting: h 23,5 x b 40 x d 24 cm.

€ 79,95

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelkruk Esmee

Speelkruk Esmee laat je glimlachen. Een lichtvoetige kruk met mooie lijnen. Op het eerste gezicht staat er een kruk in de kamer, maar daar komt de postbode en hij stopt een brief in de brievenbus.De tijd lijkt stil te staan tijdens het spelen. Heeft u het klokje al gezien?

Speelkruk Esmee wordt gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland.   

ongelakt vurenhout (FSC). Afmeting: h 23,5 x b 40 x d 24 cm

€ 79,95

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Muurhaak 't Ambacht,

bij interesse kunt u contact opnemen via info@goudvanhout.com of het contactformulier.

Muurhaak ‘t Ambacht

Het ambacht, het vuur, de hamer. Muurhaak ‘t Ambacht staat voor rust en sereniteit. Een robuuste haak zonder franje, mooi in zijn eenvoud.

Hang een stoel aan de muur, een kan…

Muurhaak ‘t Ambacht. Afmeting:  h 11 x b 7 x d 5,3  cm.

€ 29,95